Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Száz autós kaphat ingyenes vezetéstechnikai képzést

Közélet > Zsámbék

2022-10-24


Ingyenes vezetéstechnikai képzést szervez a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. száz autós számára a zsámbéki DrivingCamp tanpályán. Az instruktorok a késő őszi, téli időjárási körülményekre készítik fel az autósokat - közölte a HUMDA október 21-én az MTI-vel. A november 4-én tartandó képzésre október 21-től lehet jelentkezni a következő internetes oldalon:https://zsambek.humdadrivesafety.hu/

Az autósok csoportokra bontva vehetnek részt a kétórás képzésen, saját járművükkel. A program során egyebek között a szlalomozást, a vészfékezést, a lejtőn és a hegymenetben közlekedést gyakorolhatják.

Weingartner Balázs, a HUMDA Zrt. elnök-vezérigazgatója a közleményben kiemelte: az autósok különösen sokat tehetnek azért, hogy az utakon kevesebb baleset történjen, így az ő megfelelő képzésük, tudásuk elmélyítése emberéleteket menthet. Közös felelősség, hogy érdemben és tartósan csökkenjen a halálos közúti balesetek száma, amelyhez a közlekedés minden szereplőjének munkájára szükség van - tette hozzá. (MTI)


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg