Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Véleményezésen a kerékpár-turisztikai hálózat tervjavaslata

Gazdasági rovat > Pest megye

2021-04-26


Elkészült a Buda környéki Önkormányzati Társulás (BÖT) 12 önkormányzata és Zsámbék megbízásából a Zsámbéki-medence térségének turisztikai lehetőségeire összpontosító kerékpárforgalmi hálózati terv. A feladattal megbízott munkacsoport összegezte a terület kerékpáros közlekedésének helyzetét, a kerékpáros forgalom fő célpontjait, a forgalmi irányok kerékpározhatóságát. A következő lépes a nyílt vita.Az elemzések és a lakosságot is bekapcsoló kérdőíves válaszok alapján, illetve alapos szakértői egyeztetések útján jött létre a tervjavaslat munkaközi anyaga.

A tervjavaslat aktuális változata magyarázatokkal ellátott PDF tervrajz formájában az alábbi linken érhető el: https://drive.google.com/.../1eh0_Ow4_fHBGkDzz4NmUmT...

A hálózati javaslat online térképen is megtekinthető. Így a tervjavaslat tetszőlegesen nagyítható és a „Map & Tools” menüs beállítással szintvonalakkal is nézhető, emellett az adott jelkategóriák előtti dobozra mutatva a jelmagyarázat is leolvasható.
https://qgiscloud.com/barnazsolt/Budak_rny_ki_KHT_terv_

Az év eleji internetes kikérdezés több mint ezer válaszának eredményeiről is tájékoztatást ad a tervjavaslatot megalapozó tanulmány. Erre és a tervjavaslatra vonatkozóan a kerekpar@bonumvia.hu  címen várják javaslataikat.

A szakértői anyag 2021. május 6-án 17 órakor interaktív online fórumon nyílt vitára bocsátják.

Vissza